24 maj 2021

Vecka 21

Då går vi in i ännu en ny vecka! Vecka 21 och Leah har påbörjat nedräkningen till sommarlovet på allvar nu. Jag vill också ha en sommar med ett helt lov! Det vore ju en dröm. 


Dagens innehåll för den som är intresserad (förmodligen alla som läser det här. För annars hade ni ju inte kikat in på denna här braiga bloggen🙂) blev en tidig start på gymmet följt av jobb. 


Vi hade utvecklingssamtal med Hugo sen på eftermiddagen. Ja över telefon. Hugo har haft samma underbara lärare sen han började första klass för 6 år sedan. Nu var det sista utvecklingssamtalet vi hade. Kändes lite snopet att det blev över telefon, att inte få träffas en sista gång. Skolavslutningen blir ju inte heller som den brukar så kommer ju inte träffas då heller. 


Både Hugo och hans lärare tycker Hugl känns redo för att börja högstadiet efter sommaren så det känns skönt. Tänk att jag snart är mamma till en tonåring och högstadiebarn! Galet. 


Sen bar det iväg på fotbollsträning. Jag och Emelie hade lyckats få till en promenaddejt undertiden kidsen tränade. Det var inte igår! Så himla kul och ses och få gå och prata av sig lite. Är tyrr jättedålig på att lyckas få till och träffa kompisar. Alla har alltid fullt upp med sitt och lägg där till en pandemi. Får försöka ändra på det! 


Så det var väldigt trevligt med promenadsällskap! 


Vi kom hem rätt sent från träningen så det blev smidig middag i form av kvällsmat och mackor. Spar falukorven till imorgon. 


//Sofie 

Inga kommentarer: