01 maj 2021

En orm, ett resultat och en glass

Igår blev det ännu en dag isolerade här hemma. Jag körde en halvdags jobb innan jag stämplade ut Valborgsmässoafton till ära. Inte för att vi brukar fira den här dagen men ändå. 


Vet ni förresten att Valborg har namnsdag första maj och inte på Valborgsmässoafton, är inte det konstigt? 

Firade den lediga eftermiddagen med en mini daimstrut! Gott värre. 


Senare på eftermiddagen fick jag mitt provsvar! 

Negativt som jag trodde. Skönt att veta och fått svar! 


Det i sin tur firade jag med att åka och handla mat på Willys. Det ekade rätt bra här hemma då Pontus har inte hunnit med det där med mathandling de här dagarna då det varit fullt upp med annat. 


När jag kom hem sen hade Kajan återigen givit oss en överraskning inne på golvet i matrummet.


Vet inte om det är hans nya fredagsgrej att fånga en huggorm och ta in för att visa upp? Ingen vidare trevlig grej. Den här gången var ormen i alla fall stendöd. Alltid något. 


Pontus tog ut den för att göra sig av med den. Ebbe var väldigt intresserad över vad det var för något husse gick och bar på. 


Jag tog mig ut på en promenad med Ebbe också. Skönt med frisk luft i lungorna och få röra på kroppen. Det behöver man efter en dag mestadels inomhus. 


Jag är fortfarande snorig och på kvällen igår fick jag även ont i bihålorna. Det var ett tag sen sist jag hade det och jag har inte saknat känslan. Tog ett par värktabletter så gick det bra sen. Vi käkade Flygande Jakob till middag och kollade på sista avsnittet av Bäst i Test. 


Hur fort har inte de här veckorna gått? Jag tycker det var nyss Melodifestivalen tog slut och de började sända Bäst i Test men det är tio veckor sedan, tio! Galet värre. 


//Sofie 

Inga kommentarer: