23 maj 2021

Helgfrulle

Det bästa med helgen är att gå upp lite innan övriga vaknat och fixa frukosten. Duka fram och göra det lite extra mysigt. Det är helg. 


Hugo åkte till en kompis efter frukosten och vi andra drog i väg med bilen en sväng. Leah och Ebbe lämnade vi av hos mormor och morfar. Minna var där och Leah var sugen å att hänga lite med kusinen. 


Jag och Pontus åkte ännu en gång till...Biltema! Pontus hade kommit på ytterligare saker som behövdes till båten. Som tur var hade han koll på det så medan han gick in och hämtade satt jag kvar i bilen. 


Där efter skulle vi in på IKEA en sväng då det var en sak vi behövde där. Det var en lång kö utanför entrén av shoppingsugna människor. Vi vände och gick tillbaka till bilen igen. Efter lite googling hittade Pontus att det vi skulle köpa även fanns på Biltema så vi åkte tillbaka dit igen. 


Magarna kurrade rätt bra sen så vi stannade till på Pizza Hut för en sen lunch. Vi äter väldigt sällan där. Tror jag kan räkna på min ena hand antalet gånger vi ätit pizza där. Men det var lite folk så det passade bra. 

Testade surdegsbotten och det var riktigt gott! Orkade såklart bara halva pizzan men hade med min min glupska man så han fick i sig en del även av min pizza. 


V åkte hemåt sen igen. Stannade till hos mamma och pappa och var där en stund. 


Väl hemma igen var vi rätt sega allihopa. Men kom in i en andra andning och fick ett ryck och började ÄNTLIGEN göra i ordning i alla fönstren efter veckans fönsterputsning. Dammade av, ställde alla blommor till rätta och hängde upp alla nytvättade och strukna gardiner. Ser riktigt hemtrevligt ut här hemma igen:-) 


Hugo hade sin kompis som sov över här hemma. Planen var att se Eurovisionen men jag var så trött så trött. Orkade bara se första halvan av alla bidragen innan jag somnade. Trodde Sverige skulle ta en topp tio placering men tyvärr blev det längre ner på listan... Vinnarlåten har jag bara hört ett litet klipp från så ska lyssna på den igen idag. Förmodligen inte alls lika bra som Tusse, men men:-) 


//Sofie 

Inga kommentarer: