30 juni 2022

Bad bad massa bad


Jag tycker om värmen men en jobbig sak när det blir så här varmt är att man ständigt är klibbig och småsvettig på kroppen. Värst är när man ska ta på eller av sportbh. Den liksom fastnar och man kommer knappt åt för att kunna dra ner den. Efter att äntligen lyckats lirka på sig den så är man ju mer svettig än efter själva träningspasset typ. 

Men på kom den och träningspass blev det denna onsdag. 

Hugo han hänger hos farmor och farfar den här veckan då Linus också är där på besök så honom har vi inte sett mycket av de här dagarna. 


När jag kom hem från jobbet var det bara en sak som gällde. Bad! Var det ledig vid "vår" lilla badplats? Nej såklart inte så vi fick åka vidare till den andra. 

Älskar att hoppa i och få svalka av mig när det är så här varmt. Det är ju typ bara i svalkande vatten man orkar vara. All annan energi liksom försvinner. 


Leah och Pontus drog sen på tennisträning och därefter tog Leah tåget till mormor och morfar för att sova över där. Jag passade på att köra lite städning och tvättning här hemma. Ja det jag orkade. Har ingen energi över alls just nu. Vill bara få semester. Men när kvällen kommer och det blir lite svalare kommer allt lite ork. 


Jag var (förvånansvärt nog) fortfarande vaken när Pontus kom hem så jag följde med honom och kvällsbadade innan sängen kallade. Somnade ovanligt sent för att vara mig men så skönt det var att få somna lite nerkyld efter ett kvällsbad. 


//Sofie 

Inga kommentarer: