25 juni 2022

Snart midsommarhelg!

Torsdagen blev en halvdag på jobbet när det var dagen före midsommarafton. Så himla skönt!

Hittade mina fina skor jag shoppade i höstas på Erikshjälpen som fick komma fram nu. 

Så fina men jag behöver gå in dem lite då det började skava lite varstans efter att jag använt dem ett tag. Synd om ett par så fina skor inte skulle kunna användas pga av det. Men skorna var ju helt nya och aldrig använda så tror det blir bättre ju mer de används så de mjuknar upp. 

Älskar den här tiden på året när man bara kan ta på sig en klänning och sen dra till jobbet. Inga jackor behövs, inga byxor eller strumpbyxor, mössa eller vvantar. Så underbart så jag vet inte vad! 

Efter att jag stämplat ut så fick jag lunch hos de här brudarna där även Hugo var. Fasters troll som alltid är i gasen. Full rulle och söta som få❤️ 


När vi kom hem sen tog jag en paus i skuggan med en tidning och en 88:an. Så varmt och skönt det är! 


Åkte sen in till stan en vända för att köpa ett par saker på apoteket. Åt middag som Pontus fixat och sen grejade vi ordning här hemma för att kunna åka iväg och fira midsommar. 


Pontus och Hugo packade båten för att åka ut med den till Asby. Jag fick ta bilen ut då vi behövde ha även den under helgen. 


Sandra med familj kom ner på kvällen de också för att fira midsommar i sin båt. Deras vänner/grannar var också med ner med sin husvagn. 

Barnen höll igång hela kvällen. Spelade fotboll, fångade småfisk (försökte iallafall), badade med mera. De ville inte alls gå och lägga sig om jag säger så. 


//Sofie 

Inga kommentarer: