30 juni 2022

Sommarröd klänning

Den här morgonen blev det "sovmorgon" så jag somnade senare än vanligt kvällen innan. Ingen morgonträning innan jobbet med andra ord. 


Det var en väldigt solig och fin start på dagen men framåt eftermiddagen blev det sån klibbig värme igen och luften kändes sådär syrefattig precis som det är på gång att bli oväder. 


Alla på jobbet klagade på att det inte gick och jobba då det var så varmt på kontoret och det hjälpte ju föga att öppna fönstret då det var ännu varmare och mer still luft ute. 



Knäppte av en bild på dagens klänning när jag kom hem från jobbet men det började mulna på ordentligt då. Tycker rött är så fint att ha även på sommaren. Så synd att det blivit en färg som många så starkt bara förknippar med julen. Det är ju en underbart fin färg som passar året om och när som! Ett par gula Moheda dojjor till och det blir riktigt sommarfint. 


Ebbe tyckte dock jag hellre skulle spela fotboll med honom än att stå och ta bild. Och lika bra det för precis här så kom de första regndropparna. 

Trodde det skulle braka loss ordentligt men det blev inget mer av det tyvärr. Så när Pontus också kom hem från sitt jobb åkte vi bort och doppade oss i sjön. För se idag var det minsann ingen annan där. Molnen skrämde nog bort dem. 

Pontus drog sen ut till Asby för att spela fotboll med bland annat Hugo. Jag satte min röv i soffan och fick först ingenting gjort. Efter ett tag så orkade jag mig ner till källaren och hänga lite tvätt, tömma torktumlarna och se katt samt hund mat. 

Nu sitter jag här och bloggar och har ingen energi eller lust till att göra något mer denna kväll. Kanske ett kvällsbad igen när mannen min kommer hem. Kanske, om jag inte hunnit somna innan dess. 


//Sofie 

Inga kommentarer: