25 oktober 2022

Innrbandy och städning

Ett riktigt höstväder vqr det även i södags. Inte som i något fint höstväder med sol och färgsprakande natur utan mer som i regn, blåsigt och allmänt deppigt väder. 


Jag tog tag i och storatädade huset. Kände att den aktiviten matchade vädret. Och välbehövligt var det också. Huset hade inte dammsugits på en vecka... 

Efter lunch sen gjorde vi oss redo för att dra till idrottshallen för att se Hugo spela match. Längesen sist nu som vi var på innebandymatch. Riktigt kul att få sitta på läktaren och heja! 


Hugo hade bra publikstöd då både jag, Pontus och Leah var på plats men även Erik, Frida, Majken, Lykke, Tilde, Jocke, Tina, morfar och farmor och farfar. Vi blev en stor hejarklack! 


Det var kanske inte alla som tyckte det bar superkul att bara sitta på läktaren hela tiden. 


Tur då att det fanns lite utrymme att springa av sig på. Och även en och annan innebandyboll att spela med. 

Matchen var väldigt spännande! Hugo gjort två mål och en assist men det blev 6-6 till sist. Nu har vi inte sett Hugos lag spela sen i våras och gud vad de utvecklas och blir duktigare för varje säsong. 


När vi kom hem sen var vi alla rätt trötta. Det blev att kolla de två senaste avsnitten av "IFS" på svtplay. Om ni inte sett så gör! Skitroligt program! 


Det blev sen tacos till middag och det var väl typ den söndagen det. En rätt bra såda men som vanligt går helgen alldeles för fort. 


//Sofie 



Inga kommentarer: