02 oktober 2022

En fredag med kalas

 Det är ju alltid skönt med fredag. Så är det ju bara. 

Förutom ett morgonpass på gymmet och ett dagpass (å fan) på jobbet så vankades det även kalas denna fredag! 

Tänkte svida om till kalaset men körde samma outfit som jag haft tidigare på dagen. Klänning är ju så bra som bekant. Passar till allt oavsett om det är vardag eller fest så är man alltid rätt klädd. 

Frida fyllde år tidigare i veckan så vi var bjudna dit. Hugo ville dock hellre åka på innebandyträning så han följde inte med. 


Mysigt att hänga med alla favorittjejerna samtidigt! Det var ett tag sedan sist. 


Leah introducerade sina småkusiner för en ny lek. Zoombileken! Väldigt uppskattad och resten av kvällen var alla zoombies/blev jagade av zoombies. 


Frida bjöd på god pasta som vi åt och sen fick vi även en jättegod äppelkaka som var en kladdkaka. Supersmarrigt var det! 


En del tiktoks spelades in. Det är ett återkommande inslag när de här kusinerna ses. Jag har själv inte tiktok men jag brukar vara med och se när Leah håller på med det och jag kan ju förstå att barn tycker om det. Kanske är därför jag inte har det själv för jag tycker det är en...barnapp? 


Vi hade en jättetrevlig kväll som avslutades med ett frågequiz som vi körde. Gick väl sisådär men kul var det. 

När vi åkte hem sen fick vi med lite mat som blev över till Hugo så han fick också lite kalasmat vilket han uppskattade efter att ha varit i väg och tränat😊 



//Sofie 


Inga kommentarer: