27 oktober 2022

Stövlar att sakna

Tjoho! Onsdag, lillördag! Jag har aldrig riktigt fattat det där med lillördag men det låter ju trevligt. 

ÄVen den här natten sov jag dåligt pga av domningar i mina armar och händer så det blev inget träningspass innan jobbet. Jag åkte dit efter jobbet istället. 
 

Tog ett gäng spegelselfies inne i omklädningsrummet. Innan jag var ombytt ser jag nu. Omväxling så säg. Ja något ska jag ju ha att vissa upp här i bloggen liksom. 


Någon höstkyla har vi inte här i norra Småland utan det funkar hur bra som helst med outfits likt denna. 


Jag har börjat tycka om stövlar! Det var många år sen sist jag hade en grej för stövlar. Har liksom inte trivts i stövlar men det har vänt. När jag har svarta stövlar känner jag mig som Sandra. Det finns inte en enda människa på jorden som har så många svarta stövlar som Sandra. 


I gymnasiet hade jag ett par röda stövlar i mocka, såååå fina! Jag saknar dem så mycket att jag brukar ägna mig åt att söka runt på hela Internetet efter ett par liknande men än har jag inga hittat tyvärr. Det ska vara en viss nyans och klacken ska vara i en viss höjd och storlek. Undra vart jag gjorde av dessa fina röda stövlar? Har verkligen inget minne av att jag skulle gjort mig av med dem. 


Ja efter gymmet blev det.. Storhandling av mat! Ja både Willys och Ica besöktes. Här letas extrapriser för fullt och då kan det bli besök i fler mataffärer än bara mitt älskade Willys. 


Sen hämtades Leah upp och därefter åktes det hem. Men då Pontus jobbar sent varje dag den här veckan så väntade både uppackning av matvaror, ta hand om den rena och smutsiga tvätten, matlagning och allt annat sånt skoj. Tur då att vi har stora barn som kan hjälpa till. Det var så skönt at till sist få ta min efterlängtade dusch och sen bara sätta mig i soffan och se senaste avsnittet av Över Atlanten. Årets säsong måste vara den bästa. Har i och för sig inte sett alla tidigare men ändå. 



//Sofie 




 

 

Inga kommentarer: