24 oktober 2022

Tjejhäng och hockeylördag

Lördagen bjöd på ett riktigt ruskväder! Ett sånt där väder som gör att man inte ens vill sticka näsan utanför dörren. 


Efter frukosten så fick jag och Leah sällskap här hemma. Erik tog med Hugo för att åka och klippa håret så under tiden var Majken, Lykke och Tilde här. 


Tjejerna hade redan ätit frukost men när Leah skulle äta ville alla tre ha frukost de med. En andra frukost ju aldrig fel! 


Det är ett högt tempo när man har alla tre tjejerna. Lira innebandy var roligt så det underhöll de sig med ett tag på Leahs rum. 


Sen frågade Leah tjejerna om de ville bli sminkade till zoombies och det ville de ju såklart! De satt still riktigt länge undertiden Leah sminkade dem. 


Spännande värre att få blod i ansiktet. 

För att sen hålla dem sysselsatta (och lite lugna) en stund till lät jag dem gå loss med sminket även i mitt ansikte. 


Så nöjda att få stå och kladda på massa blod och annat i mitt ansikte. Och sams var de också kors i taket. Och se bara så fina/läskiga vi blev! Dock lät de inte sminket sitta kvar speciellt länge som ni kan se så det försvann rätt snart...


Vi var helt inne på det här med Halloween så sen fortsatte vi mer att se spökjakt på Youtube. 


Sen ville jag sitter ner i soffan en stund. Det slutade med att jag fick ett dussin klistermärken fastklistrade på mitt ben. Så värt det! 


Därefter kurrade magarna på några av oss så då stektes det köttbullar till lunch.

Erik kom sen tillbaka med Hugo. Nyklippta pch fina i håret var de båda två! 

När huliganerna åkt hem sen var jag helt slut. La mig och vilade en stund innan jag var tvungen att hoppa in i duschen och göra mig klar. 

Hugo och jag skulle nämligen iväg och kolla på LHC- Frölunda med pappa. 

Så kul att gå på hockey! Blir tyvärr inte så ofta då tiden inte riktigt finns men det är ju väldigt kul de gånger vi kommer iväg. 


Matchen var väldigt jämn och spännande men tyvärr avgjordes den pågrund av misstag av domarna så kändes väldigt trist milt uttryckt. Man blir lätt frustrerad när man sitter där...


Men men det var roligt att få se hockey live! 


Väl hemma igen hade Pontus och Leah fixat middagen så vi satte oss vid dukat bord. Lyxigt och väldigt skönt när man kommer hem trött och hungrig.


//Sofie 

Inga kommentarer: