30 oktober 2022

Halloweenparty

Efter frukosten igår så började vi göra oss i ordning för att bege oss iväg uppåt landet. Vi har bokat in några dagar i Stockholm för att träffa Sandra, Robban, Linus och Leon på höstlovet.


Men vi tajmade in den sämsta dagen av alla att åka till Stockholm då E4 var avstängd mellan Linköping och Norrköping....


Det var såna köer! Helt galet. Vi åkte i typ 15km/h till Norrköping... Det tog sin lilla tid om jag säger så. Och när vi kom fram till Norrköping var vi vrålhungriga och att hitta något ställe att äta på var också en utmaning. Eller ja matställen fanns ju men det var sånt kaos med folk överallt! Efter mycket om och med kom vi fram till ett matställe och med mat i magarna kändes det lite bättre. Tänk vad mat kan göra för ens humör alltså! 


Det var taggade kusiner som väntat och väntat på att vi skulle komma fram. Leon var väldigt ivrig att få visa sin ödla för oss. 


Jag hälsade på avstånd med Hugo passade på att gosa lite med henne. 

Sen på kvällen vankades det halloweenfest! Grannarna skulle komma över så då behövdes det ju förberedas en del. 


Vad är en halloweenfest utan blodbål? Nej ingenting. Så det fixade Dracula, häxan och spindelmannen. 


Och så blev det massa annat fint halloween pynt och dekorationer. 




Leon körde på spindelmannen och Melissa var häxa. 


Linus var läskig precis som...


..Hugo. 

Något annat läskigt var matchen mellan LHC-Leksand men som tur var så blev slutresultatet bättre den här lördagen än förra. 


Jag fick låna en häxklänning så även jag blev utklädd. 


Robban körde på medelålders man med chefs position. Så fantasilöst! 

Sandra var ironman så hon vägde upp för hans tråkiga. 


Bubbel korkade upp och dracks upp. 


Vi åt jättegod mat i form av olika röror, grillspett och grönsaker. Det mexikanska riset var supergott! 


Efterrätten hade Leon fixat! 

Ja vi hade en jättetrevlig kväll även om jag var supertrött. Hade återigen sovit som en kratta så natten till i lördags gav inte många timmars sömn. Det är hemskt att vakna hela tiden av att ens armar domnar bort konstant. Det är inte smärtsamt men så sjukt frustrerande och för att inte tala sömnstörande... 

Jag och Pontus tog oss på uppdraget att rasta hundarna så de fick sig en kvällspromenad. Ja även jag så jag skulle piggna till lite. 


Så mysigt med tre hundar! Så härligt med att de funkar så bra ihop. Inga som helst problem fast Ebbe och Hina bara träffats nån gång tidigare. 


Jag har ju sagt att jag så gärna skulle vilja ha en till hund och det här med att hänga med tre hundar var bara så mysigt! Så nu vill jag nog ha två hundar till. Kommer inte hända men man kan väl få drömma. 

Ja vi hade en supertrevlig kväll med familjen Norin och familjen Robles! Det får vi göra om😊 


//Sofie  

Inga kommentarer: