26 oktober 2022

Onda handleder

 


Måndag och bara en jobbvecka kvar innan det är höstlov för HELA familjen! Det ska bli så underbart skönt. 

Tänkte skriva att jag startade dagen med ett gympass men det gjorde jag inte alls. Gymmet och träningen fick bli efter jobbet den här dagen. Varför? Sov som en kratta natten till i måndags. Ja jag sover rätt dåligt alla nätter just nu. Jag får bara mer å mer problem med mina handleder och nätterna är värst. Jag har fått en remiss till ortopeden nu så i början på december ska jag dit. Bara att härda ut tills dess...


Pontus jobbade sent så jag fick styra upp och köra på barnen till deras olika träningar själv. Den här hösten är helt värdelös för vår del. Barnen tränar helt om varandra och aldrig samtidigt. Det blir många mil fram och tillbaka när vi ska skjutsa varje kväll. Även att vi bara bor några kilometer utanför så blir det många vändor fram och tillbaka just nu. Förra veckan en dag räknade jag ut att vi kört 14 mil den dagen.  

Men i måndags fick Leah följa med mig och Ebbe på promenad efter att vi lämnat Hugo på hans träning för att få ihop det. 

Men det gjorde inte Leah något och det var trevligt med sällskap på promenaden tyckte både jag och Ebbe. 


Ännu en dag jag tänker att vad smidigt livet skulle vara om vi bodde i stan. 

Jag har nämnt det innan men jag kan för mitt liv inte förstå alla föräldrar som kör på sina barn när de har cykelavstånd (ja till och med gångavstånd) till skola och träningar. 

Men om några år är ju den här skjutsade perioden förbi och barnen är stora och kan ta sig själva till saker och ting. Då kommer man väl sitta och vara deppig över att man knappt ser dem istället. 

Så jag ska inte klaga men bara lite här. För här får jag skriva vad fan jag vill🙂


//Sofie 



Inga kommentarer: