21 januari 2024

Nya dojjor

 


Nu ska tant fortsätta gnälla för jag känner att jag inte varit tillräckligt negativ den här veckan. Fredagen började tidigt. Väldigt tidigt, typ natt faktiskt. Vår katt är så jobbig. Hela den här veckan har han varit mer jobbig än vanligt. Han drar igång vid 03 och jamar. Sitter och skriker typ. Han fyller 14 år snart och jag blir bara mer och mer övertygad om att han är dement. Han vet ju inte vad han vill när han håller på sådär! Mat, gå ut, gosa? Nej ingenting hjälper. Stänger vi ute honom låter han bara ännu högre. 


Vart vänder man sig för att få en plats på demensboende för sin katt? 


Lägg dessutom till att jag fick århundradets näsblodsattack. Kände mig så pigg och energifylld där på morgonen. Ni ser ju själv. 


Men! Tåget gick och typ i tid! 


När jag kom hem svängde jag förbi och hämtade ut ett paket innan Leah skulle hämtas.

Har haft dessa skor på bevakning länge och nu när jag fick ett mail att dem åter fanns i lager OCH var på rea dessutom, ja då blev det ett köp! De passade perfekt men möjligen en liten grej. De låter hemskt illa när jag provade och gick dem inomhus. Vet inte om det är bättre utomhus kanske? Förmodligen men det gnisslande rätt rejält så jag ska fundera en vända om jag ska skicka tillbaka dem eller inte. Tycker ju om dem annars så får se hur jag gör. 


Fredagens kväll ägnades annars i tvsoffan. Såg både på Bäst i Test, På Spåret och handbollen.  



//Sofie

Inga kommentarer: