26 januari 2024

Nya böcker

 


Morgonstund har guld i mun heter det ju. Rätt skönt att kunna åka in å träna innan jobbet. Jag föredrar ju det som bekant. Får passa på när vädret ändå är någorlunda skapligt. Blir det vrålkallt och snöoväder igen kommer jag inte ta mig iväg. Då tar det för lång tid att köra in till gymmet = stress och det vill jag undvika om morgnarna. Våren, jag längtar efter dig! 


Avslutade årets femte bok på tåget. Ny favorit författare minsann då tre av dessa böcker jag läst nu är skrivna av honom. Jag som inte brukar tycka om den här typen av  böcker men de är så spännande skrivna med högt tempo och olika historier som vävs ihop på ett snyggt sätt. 

Råkade nätshoppa en hel drös nya böcker av samma författare. De såldes på rea så inte speciellt dyra. Och böcker är väl ändå väl investerade pengar? Eller, vem försöker jag lura? Allt jag köper är väl investerat. Längtar efter att få börja plöja igenom dem! 


Annars då? Var hos Synsam för synundersökning. Det var inte igår! Förr sprang jag där förjämnan men opererade ju ögonen för rätt många år sen nu, 2016 tror jag det var? Men nu behöver jag terminalglasögon till jobbet. Känner att det är jobbigt för ögonen och jag spenderar ju väldigt många timmar framför datorskärm på jobbet. 


Var snabb med att välja bågar så hoppas jag kommer trivas med dem. Hade inte ro att stå och vela så tog ett par som optikern också tyckte jag passade bra i. Ska ju bara ha på mig dem framför datorn så de lär nog funka. 


Blev även mathandling, återlämning av byxor som köpts men som inte passade samt var jag förbi Espresso House. Laddade ner appen 'Too Good To Go" som hela mitt jobb typ använder. Man köper en superbillig överraskningskasse från en affär, café, butik eller liknande med produkter som annars hade slängts. 


I min påse fick jag två flaskor med olika juicer och två såna lite lyxigare smörgåsar för endast 39 kr. Så det blev gofrukost till morgondagen. Lite kul att testa! 



//Sofie 

Inga kommentarer: