28 januari 2024

Jävla förluster


Hej och Hå! Fredagen startade med ett träningspass och fortsatte sen med det gamla vanliga rutinerna. Tågen gick ju så kanske inte riktigt som vanligt.  


När jag kom hem blev det upphämtning av Leah och sen drog vi till ICA en sväng innan vi äntligen kunde åka hem. Pontus och Hugo hade spelat tennismatch så de kom hem straxt efter oss och de hade köpte med hämtmat. Så skönt! Annars hade det blivit en väldigt sen middag. 


Sen blev det en riktig tvkväll. Började med att streama Bäst i Test och sen blev det Sverige - Frankrike i semifinalen. Vilken match! Höll på att dö av nervositet. Tyvärr blev det vinst till Frankrike efter en överdrivet spännande match. 


Taggade sen om och streamade finalen av På Spåret. Appelgrenarna var ju i final! Mlna favoriter som jag hejat på under hela säsongen! Nu jäklar skulle det bli en vinst. 


Måste bara skryta att jag tog Oskarshamn på 10 poäng! Vägen de visade är den vägen som vi åkte många gånger mellan Vimmerby och Oskarshamn. Tog även samtliga frågor. Tyvärr gjorde inte mina favoriter det och det blev en andra plats. 


Hade råkat knäppa den här fina bilden när jag tog upp mobilen för att slösurfa bort min ilska och irritation efter att insett att det blivit ytterligare en förlust den här kvällen.  


Var på sånt pisshumör efter handbollen och På Spåret finalen. Borde sparat Bäst i Test avsnittet till sist och kollat på efter förlusterna. Det hade kanske muntrat upp. 



//Sofie 


Inga kommentarer: