21 mars 2009

Fyndat!!

Denna dagen så har mamma och jag varit duktiga och fyndat en massa saker! Först åkte vi till en utförsäljning av barnkläder och grejer i Mantorp och där hittade jag massa fint till Hugobus:) Det var ju begagnade kläder och så men vad gör det när de är som nya och kostar en tia styck? Fattar inte folk som bara ska ha nytt och ibland bara märkeskläder till sina barn. Visst jag älskar at gå i affärer och kolla på barnkläder för det finns ju så mycket fint! Men det gjorde det även idag och då bara till en liten, liten del av vad det skulle ha kostat i affären. Två par fina snickarbyxor i jeans för 10 kronor tycker jag är ett bra fynd:) Mamma har också länge pratat om att hon vill köpa en sulky att kunna ha här hemma när Hugo är på besök. Så slipper jag att dra så mycket på våran vagn (Snart är han ju så stor att han kan sitta i en sådan vagn, iallafall kortare turer). Mamma hittade värsta fina Briovagnen, typ aldrig använd, för endast 300 kronor! Kollade nyss på Blocket och där skulle de ha minst det dubbla för en likadan...Så Hugo har fått många fina saker idag:)

Vi åkte sen också till "Återvinningen" i Motala, hur stort som helt! Världen störta loppis typ:). Alla pengar som de får in går till ett barnhem i Lettland så det är ju verkligen bra.
Hittade en gammal reskoffert som jag tänkt ha i hallen med mössor och liknande i, jättefin och den kostade bara 20 kronor:) Sen blev det lite mer saker handlade men det hade ju varit roligare om jag kunde lägga upp bilder på det istället för att bara rabbla upp det men men som sagt fortfarande inget Internet hemma hos oss... Hugo han har fått vara hemma hos Elin under tiden vi varit iväg och det verkar han ha tyckt varit roligt. Han hade fått prova på att gunga i lekparken och det hade han tyckt om. Nu ska jag/vi snart åka hem till Pontus och Poker har jag tänkt, saknar dem känner jag nu<3 Älsklingarna! Jag har äntligen köpt melodifestivalskivan också så nu längtar jag nästan tills jag får köra bil haha. Faktiskt så tycker jag att det överlag var många bra låtar med i år. Jag har ju inte skrivit vad jag tyckte om vinnaren i år och jag tycker hon är ett bra val och skicka till Moskva! Kul att svenskarna vågar prova på något annat för omväxlingsskull. Egentligen höll jag inte så mycket på henne för låten är inte rikigt i min smak men som sagt, kul med något nytt:-)

Nu ska jag dra mig hemåt till mina andra två pojkar!
//Sofie

2 kommentarer:

Ida sa...

Hejsan! Oj vad du har fyndat. Så himla skoj. Det var en halv evighet sedan jag var på Återvinningen *längtar*. Försöker just nu att hålla i pengarna tills jag vet vad som händer på jobbfronten. Hoppas att allt går bra med huset.
Kramar Ida

Anonym sa...

Åh vad mycket bra fynd!!! Bilder tack=) Och på billyhyllan med:)