12 mars 2009

Ursäka mig!

Ojdå här har jag visst retat upp någon genom att använda ordet damp i mina meningar, sorry! Verkar visst som om en dampmänniska lätt tar illa vid sig om man använder ordet damp i andra sammanhang än när man beskriver dampmänniskor...:)

Nu är jag hemma hos mammsen och pappsen igen:) Vi har varit och badat Hugo och jag, Hugo fick prova på att använda flytväst och det är ju jättebra vi som ska vara ute på sjön i sommar. Förut när jag åkte hit så var det värsta dumma (inte damp) bilisterna! Jag åkte gamla vägen till Boxholm vilket innebär att jag måste svänga ut på 32:an straxt innan Sommen. Och när jag står vid stopp skylten så ser jag att det är en lastbil längre bort så jag skyndar mig att köra ut så jag ska slippa ligga efter den hela vägen...Jag gasar ju på och hinner gått och väl få upp farten innan lastbilen hinner ikapp. Det var en hästtransport såg jag sen och när den kommer upp bakom mig så kör den om som en idiot i mötande trakfik och pekar finger åt mig! Sen lägger den sig och kör i 70-80 framför mig då det är 90 på vägen. Asså sicka idioter det finns!! Och jag fattar verkligen inte folk som kör om i kurvor och när det kommer mötande trafikanter, konstigt att det inte sker fler omkörningolyckor än vad det gör.

Igår så hann jag och svärmor måla klart Hugos rum, och så fint det blev!!! Nu är det bara golv och tapeten som saknas sen så är det det stora klart i Hugos rum:) Pontus var även så duktig och monterade dit badrumsskåpet och spegeln i badrummen så nu börjar det likna något de också. Vi var och köpte en byrå till hallen med som jag hittade på blocket igår. Den är i furu men jag ska måla den vit är det tänkt. Fasiken alltså jag har hur många möbler som helst att måla ju! Sängen + sängborden, två små bord, köksbord, bokhylla och en kökssoffa...ja det är bara att börja:) Ni som är sugna på att måla är såå välkomna!!

Och LHC förlorade igår, surt... Men det är bara att ta nya tag och komma igen! Fan inte ska vi låta Skellefteå slå ut oss heller!! Sorry Hannah för jag inte svarade på sms:et igår men jag har no money på mobilen för tillfället, jag måste byta tillbaka jag gillar verkligen inte att ha kontantkort! Ska nog ta och kolla upp det nu på Halebops hemsida.

//Sofie

4 kommentarer:

Anonym sa...

Haha. Ja, man får verkligen passa sig för vad man skriver :) Det finns små ordpoliser överallt! Löjligt tycker jag.

Men vilken jävla idiot med hästkärran då! Jag hade blivit galen.

Tråkigt det där med era tapeter..Det såg inte så kul ut faktiskt.. Hoppas det löser sig och blir fint tillslut:)

Kram

Kram

Anonym sa...

Haha ookej? Vissa personer har verkligen inget annat för sig och göra om dagarna än att klaga haha, och så är de rädda att stå för vad de skriver osså hahaha!
Så jäkla feegt!

Du ska skiva damp hur mkt du vill =D Du gör ju inget personangrepp på någon så varför bry sig?

Jäkla idiot med hästkärran säger jag me!
Men tur att det itne hände ngt iaf.

Tack för i fredags! När du väl har internet hemma sen här av dig så ska du få alla bilder och filmer ;)

Kram!

Anonym sa...

Haha! Skriv ett inlägg med damp i varje mening;)

Hannah sa...

Haha, ingen fara, var bara tvungen att avreagera mig lite :P Man kan faktiskt säga att jag höll på att få damp på dom igår ;)