26 mars 2009

Nu är jag här igen:)

Jag sitter ute hos Pontus föräldrar och snor lite av deras Internet:) Alltid bra när man får tillgång till Internet. Sitter faktiskt i telefonkö nu till glocalnet för att höra med dem angående deras bredband...men jag har haft plats två i kön nu i snart tio minuter, sega de är! Sen pluppar det upp en massa jäkla reklam i luren titt som tätt och det irriterar mig! hmm... Jaja annars så har vi hittat en massa roliga leksaker idag haha lite nostaligitrip:) Polly Pocket, lego, barbiedockor etc. Haha jätteskoj! Pontus mamma har ju jobbat som dagmamma en gång i tiden så hon hittade en massa lådor med leksaker i från den tiden. Plockat undan lite som Hugo ska få leka med när han blir lite större, det kommer han gilla.

Nu har jag pratat med dem på Glocalnet och man får hem bredband och så har man 14 dagars öppetköp, så skulle det fungerar det inte så är det bara att skicka tillbaka det utan att det ska kosta något extra. Jag håller tummarna för att det ska fungera! Hatar att vara utan Internet! Men det kanske ni vet vid det här laget haha. Nu ska jag skicka iväg lite jobbansökningar igen, herregud så många jag skickat iväg hoppas att jag hör ifrån någon iallafall. Pontus han har varit och tagit truckkort idag så han kom hem tidigare än vanligt, han åkte ut hit också då direkt så vi har typ inte varit hemma något idag. Känns lite skönt faktiskt för då jag slipper stressa omkring och känna en knut i magen för allt som jag inte hinner göra..:P Påsk är ju snart här och då kommer det massa folk hem till oss och då vill jag ha det någorlunda klart i rummen, hatar att ha sån oordning men det ändras väl snart hoppas jag. På lördag så ska vi till Jönköping och IKEA och handla nödvändigheter, bokyllor till övervåningen bla. Jag vill ju ha båda väggarna med bara bokhyllor och då tänkte vi köpa Billys (dock tänker jag INTE måla om dem haha). Fast jag vet inte vilken sort jag ska köpa...Jag vill ju egentligen ha vita bokhyllor med de är ju så jäklans blankvita så jag vet inte om jag ska välja någon annan istället. Ahh jag får ta mig en funderare:-)


Och vet ni? Jag hade tagit med mig kameran ut hit så jag skulle kunna lägga upp lite bilder men naturligtvis så hade jag med mig fel sladd ut! Herregud attdet kan finnas så jäklans många sladdar...trött jag blir! Får försöka igen någon annan gång, tyvärr... Nu ska jag ta och skicka iväg lite mer ansökningar, ska fjäska lite för Hannahs mamma och se om jag kan få jobba där i sommar haha. Ska prata med Hannah, hon kanske ska jobba där också? Vad kul det vore! haha fast jag vet inte om Hannahs mamma skulle tycka det;) Bill och Bull på systembolaget typ:P Gud vad jag yrar..Nu ska jag ta och göra lite nytta! Ciao allihopa får se när jag skriver nästa gång.

//Sofie

2 kommentarer:

Hannah sa...

Haha! Mamma hade klarat en dag, sen hade hon blivit vansinnig ;P

Anonym sa...

nej men sofie, gloqalnet (eller hur det stavas) har sjukt dålig täckning, de är typ kända för det. Och att det typ alltid är en massa krångel med dem, Tessan och de hade beställt hem av dem, men så efter ett tag kom det ett papper istället där det stod att de inte hade täckning hos dem, å det var i Mantorp, plus att det då vart de som ring om erbjudandet, är väl lagom puckat å ringa å erbjuda folk saker när det inte ens är möjligt... Så skulle tyvärr inte hoppas för mycket. Hört med tre? de funkade ju i sälen överallt så borde ju ha skaplig täckning.:)