02 mars 2009

Inget Internet

Jag har lånat mammas dator så jag ska kunna uppdatera lite här:) Har saknat att kunna skriva på bloggen, tycker om att kunna skriva några rader varje dag.

Nu har vi iallafall flyttat ut till huset och det känns såå skönt! Fortfarande en hel del att göra men nu bor vi iallafall där ute så vi slipper åka fram och tillbaka hela tiden. Köket är fortfarande inte rikigt helt klart men Pontus ska lägga dit bänkskivorna som saknas ikväll och göra lite till så är det klart sen. I lördags så var Sarah och jag inne i Linköping och gjorde massa ärenden, bland annat klagade på tapeterna som vi köpt inne på Rusta! Jag hade med mig bilder på hur det såg ut och fick då till svars att jag skulle maila in de bilderna till huvudkontoret så ska de hjälpa mig. Det är därför jag sitter vid datorn nu egentligen, för att maila iväg bilderna:) Hoppas de är hjälpsama där så vi kan fixa taperna någongång sen, nu ser det faktiskt rätt tråkigt ut på väggarna... Sen var vi inne en runda på IKEA och där köpte jag nytt handfats set som vi ska ha på toan där nere, tror svärfar skulle komma ut till oss i eftermiddag och hjälpa oss montera det. Sen så har jag flyttstädat och flyttat så jag är helt slut i armarna, så fin som lägenheten var nu när vi städat ur den har den nog aldrig varit när vi bott i den haha. Vi har fått massa hjälp från våra nära och kära och det är vi så tacksama för!! Tack, tack, tack till er alla!!

Igårkväl lså kom det faktiskt en och köpte vårt köksbord så nu är vi av det det:) Fick gå ner en hundralapp i pris men då kom de direkt och köpte det plus att jag bar aville bli av med det kändes det som:P Vi var på bio igår också, "män som hatar kvinnor". Det var Sarah, Krille, jag, Pontus, Sandra och Gunnar som skulle gå men vi kom tiominuter innan filmen skulle börja och vi hade köpt biljetter tidigare så vi tänkte ju att det var lugnt. Men så är det ju onummrerade platser!! Varför har man det?! Jävla fitt biograf så ingen av oss fick ju sitta tillsammans det var ju roligt..Speciellt till denna filmen som var såå hemsk!!! Usch vilken hemsk film! Jag har ju tyvärr inte läst böckerna innan men de som hade gjort det tyckte också filmen var bra. Dock ingen film jag kommer se om för fy så hemsk! Utdragna våldtäksscener där de typ visar hela våldtäkten och liknande. En gripande men som sagt en hemsk film, men som sagt gå och se den på en biograf där de har numrerade platser så du får se den tillsammans med dit sällskap för det är verkligen en sån film som man inte vill sitta själv och se:P

Nu måste jag lägga in bilderna i datorn och maila iväg det, ska lägga upp bilder på det här också så får ni själv se resultatet.

Ciao
//Sofie

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi skickade våran säng på lack och det kostade bara 800kr. blir ju superresultat som de sprayar på eller hur sjutton de nu gör. ett bra tips när man inte har råd att köpa ny.
Vi får höras av så kanske jag o eddie kan komma ut nån dag.
/Tina