14 mars 2009

Inbrott

Jag har gjort inbrott hemma hos Sandra haha. Hon är och spelar fotbollscup så då passar jag på att låna hennes dator:) Eller inbrott å inbrott vi har fått låna en nyckel till hennes lägenhet ifall vi behöver komma åt Internet så det är ju bra. Ska snart iväg och köpa ett köksbord som jag hittat på blocket, om det nu är något att ha vill säga men det tror jag. Måste kolla upp min Internetbank innan dess bara (kan ju vara bra med lite pengar, har en känsla av attde inte vill skänka det till mig...) det är faktiskt därför jag sitter här vid datorn, tro det eller ej....:) Vi håller på och grejar förfullt!! Herregud asså vad jobb det finns... men förhoppningsvis så kommer vi komma bra i ordning under nästa vecka. Sandra och jag ska tapetsera fondväggen inne hos Hugo imorgon också! Måste visa bilder på hur fint det blev sen:)
Nej nu måste jag göra det jag tänk gör här vid datorn, Internetbanlen nästa!!!

PS: Angående inlägget nedanför så skrev jag det som en kul grej att ha för min egen del, älskar att läsa andras förlossningsberättelser så då måste jag ju bara ha en egen nerskriven:) Vet jag tänkte skriva den flera gånger under de första månaderna men då var det väldigt svårt att få tid över och sätta sig ner och skriva det, Hugo var inte så sammarbetsvillig då haha...så bättre sent än aldrig:)

Nej nu MÅSTE jag ta tag i mig själv och göra lite nytta här vid datorn!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad trevligt att jag har haft besök! Det är bra, för jag tycker det är så kul att läsa din blogg... och har du ingen dator, bli det ju ingen uppdatering:)