17 februari 2012

Ännu flera Förälskelser


Alla skorna är av märket Lundberg och finns hos Nelly. Gud så fina! Pontus är som vanligt inte alls lika positiv till när jag hittar fina skor. Gillar att handla skor hos Nelly. Dels har de (alldeles för många) fina skor! Samt att det är så bra med att alla kan lämna recensioner av de olika produkterna. Då kan man ju få lite uppfattning om skorna till exempel är stora eller små i storleken. Stämmer färgen överens med bilden och verkligheten?

Fast ibland kan man ju bli mer förvirrad av att läsa de där recensionerna också i och för sig. Vissa som skriver att just de skorna är de svåraste skorna man kan ge sig på att gå i och en annan som dyrkar dem och skriver att de är såå bekväma:) Eller som Jennie och jag pratade om en gång. De där människorna som skriver recensioner som inte alls har någon mening. Typ att klänningen satt bra men det var inte dennes typ av färg. Vad är det och skriva?

Nu ska jag kika lite till på skor. Fredagsnöje så det skriker om det:) Tänk om man faktiskt hade råd och godkänna den där beställningen som man gör. Jag sitter ofta och klicka i varor i kundkorgen men när jag sen klickar på kassan och ser slutsumman så trycker jag fort bort sidan så jag inte ska få för mig och trycka på köp och sen får familjen leva på havregrynsgröt resten av månaden...:)

//Sofie




Inga kommentarer: