16 februari 2012

Sovit i en sisådär 3 timmar

Det var vad min kropp behövde. Känner mig piggare nu! Och det utan alvedon/ipren/panodil i kroppen! Ett Jippie för det!

Pontus kommer snart hem. En stund sen ska han iväg och åka skidor. Våra barn har blivit hämtade på dagis av sin snälle farfar. Leah hade ju fått feber igen ringde dagis och sa. Kul. Såklart då hon var feberfri och hur pigg som helst under hela gårdagen...Barnen är i alla fall ute hos sina farföräldrar nu en stund. Så jag fick vila upp mig lite i fred och så Pontus kan åka en sväng på sina skidor.

Han har lite ångest då han inte riktigt hunnit med skidåkningen lika mycket som han velat. Förstår honom. Men det är ju frivilligt att betala en massa pengar för att plåga sig igenom 9 mil på skidor.

Nu ska jag se om jag kan hitta något ätbart. Jag börjar ju bli hungrig efter att inte ätit något...Mått illa bara vid tanken på mat innan. Jag som älskar mat. Då är det illa när jag mår så illa:)


En passade musikvideo. Angående illamående alltså. Kommer ihåg när vi var små och min lillebror Erik (som då kanske var 5 år gammal ungefär) gick på Konsumparkeringen hemma i Boxholm och sjöng att han mådde illa. Då kom det fram en tant och undrade hur det var fatt med honom.Varpå Erik tog i lite extra mycket och fortsatte sjunga att han mådde illa:) HAHAHA roliga minnen. 

//Sofie

Inga kommentarer: