27 juni 2024

Himlen är fylld med nya änglar

Vaknade som vanligt tidigt även denna onsdag. Både Pontus och Hugo åker iväg tidigt till sina jobb så vaknar när deras alarm ringer. Men skönt att inte behöva stressa iväg fast ibland önskar jag att jag kunde sova längre. 


Låg och drog mig i sängen ett tag iallafall. Tyvärr innefattade det slösurfande på telefonen. Har alldeles förmycket skärmtid och borde verkligen få ner den, men fy så lätt det är att fastna. Vips har en timme gått liksom.  

På förmiddagen sen blev det en sväng hit. 


Och efter det en sväng hit. 


Efter att ha packat upp alla matvaror så blev det lunch på altanen.
 

Sen åkte Ebbe och jag för att bada. Blev premiär borta vid "vår" badplats. 


Det var riktigt skönt i vattnet! Inte alls lika kallt som när jag badade dagen innan i svartån.
 

Passade på att tvätta både kropp och knopp. Finns det något bättre än att schamponera in håret och sen skölja ur det i sjön? Ligger på sommarens topplista helt klart. Tänk att vi har så rent och fint vatten i vårt fina land. 


Sen fick jag beskedet om Puttes bortgång och där dog även den här dagen. Dagen innan hade jag också fått veta att en av mina gamla högstadielärare och en väldigt omtyckt lokalprofil gått bort. Mycket död på en gång. Så ledsamt när personer lämnar jordelivet förtidigt. 


På kvällen tände vi ett ljus för Putte och pratade fina minnen. Finns många anekdoter om Putte. Putte var en påhittig person, särskilt i sin ungdom, och hade många upptåg. 

Det sista var när vi var på hans vernissage i vintras och köpte två tavlor av honom. Tavlorna hängde kvar under hela utställningsperioden så det dröjde innan vi hämtade dem. Men när tavlorna skulle hämtas fanns de inte? 

Många kliande huvuden senare visade det sig att Putte fått för sig att måla om tavlorna som vi köpt så det var inte så konstigt att vi inte hittade dem😂

Sen tog vi oss iväg och kvällsbadade hela familjen❤️



//Sofie 

Inga kommentarer: