28 juni 2024

Jordgubbsdrink

 


Det är så varmt om dagarna just nu så för att orka med gymmet är det att åka dit tidigt. Innan värmen blir för påtaglig för svetten rinner utan att man behöver anstränga sig så att säga. 


Frukosten blev färskpressad apelsinjuice och mackor av världens godaste sort! Älskar detta bröd men köper det sällan. Finns inte på så många ställen och det är rätt dyrt så det får bli nån gång ibland. Men gud så gott det är!


Leah och jag drog sen och badade så jag kunde tvätta av mig svetten från träningen. Eller svetten bara av att vara för som sagt det är så varmt. Klagar verkligen inte för jag älskar när det är varmt och vad jag förstått ska det snart vända igen och bli svalare och det suger ju. 


Passade på att dammsuga av huset och la på min nya fina matta! Barnen tycker den är mega ful och Pontus har inget sagt men det skiter jag i. Jag gillar den! Smaken är som baken och tur är ju det. 


Sen visst jag inte riktigt vad jag skulle göra på min semesterdag. Det är sisådär att vara ledig när alla andra jobbar. När det är så här varmt med orkar inte jag ta tag i några projekt här hemma. Jag vill njuta av värmen! 


Så drog och badade med Minna och Bosse! 


Vart ska man bara om inte bld vattnet såna här varma dagar. 


Mellan baden blev det även häng i lekparken till Bosses förtjusning. Han gillar att gunga mosters kille❤️


Hade en jätteskön stund vid stranden. På eftermiddagen sen drog vi oss hemåt men mamma och jag stannade först till på ett tar ställen. 


Jättefin och mysig butik i Skänninge som innehåller både kläder och inredning. Trevlig butiksägare som bjuder törstiga kunder på lemonad så har ni vägarna förbi gör ett besök! 


Stannade även till på en av våra favorit loppisar. Här brukar det vara fullt med folk men denna varma eftermiddag  var vi ensamma kunder i den stora butiken. Kändes lite konstigt men rätt skönt. Några fynd blev det dock inte den här gången. 


Till kvällens middag bjöd Pontus på en fördrink. Hans killgäng som brukar ha whiskykvällar ihop ska byta ut whiskyn mot drinkar på lördag. Så Pontus testade att göra en som han bjöd mig på. Den var riktigt god! Tur det för det låg en massa jobb bakom. 


Vi hann även med att kvällsbada borta i sjön.  Gäller att passa på som sagt så länge vi får ha det så här varmt och skönt. 




//Sofie 


Inga kommentarer: