30 juni 2024

Kompishäng

 


Fredagen inleddes på gymmet i den klibbigaste av den klibbigaste värmen jag upplevt. Det var inte så värst behagligt men det gick även att svetten rann mer än vanligt. 


Efter frukosten och duschen åkte jag och hängde med Cissi och kidsen. 


Algot visade mig att han lärt sig gå! Stora killen❤️

Tanken var att jag skulle hjälpa till och förbereda inför deras kommande födelsedagsfirande dagen efter. Blev kanske inte jättemycket gjort men vi hann avverka mycket pratande. 


När jag kom hem sen tog jqg mig en powernap på soffan. Har en förkylning som ligger och lurpassar ingreppen så kände att jag behövde vila lite. Men det blev inte så jättemycket vila då det rätt som det var blev kolsvart ute, blåste upp till halv storm, regnet total värkte ner och så både åskade och blixtrade det för fullt på himlen. 


Rätt skönt med tanke på den extremt kvava luften som varit under dagen. 


Jag svidade sen om för att åka pch ta en AW tillsammans med Tina, Emma och Emelie. Lite sådär halvspontant fick vi till en träff. Plötsligt händer det! 


Vi hade en jättetrevlig kväll! Vi satte oss vid restaurangen nere vid hamnen och där var det fullt drag. Maten var jättegod men det stora minuset var att vi fick vänta i nästan en och en halv timme på att få maten. De hade haft bort vår beställning så vi fick säga på nytt vad det var vi skulle ha för mat. Och ingen jättebra service på det gjorde väl inte själva restaurangbesöket var en hit. Men som tur är hade vi massa att prata och uppdatera varandra om så timmarna de flög iväg. 


När vi åkte hem sen hade vädret totalt vänt och solen lyste klart på himlen fast klockan var nio på kvällen. Perfekt avslut på en fin fredag. 






//Sofie 

Inga kommentarer: