20 mars 2010

Bilar som ser likadana ut

Igår var jag inne en sväng på ICA kvantum på kvällen, godissuget hade slagit till haha. Parkerade nere i deras garage som vanligt och sen när jag kommer ner dit igen så håller jag på att börja stortjuta! Ser våran bil stå där och hela bakänden är intryckt! Någon jävel har alltså backat på bilen och sen bara smitit! Hade pratat med Sandra innan också och hon hade ju precis råkat ut för samma sak så det var ju bara såå typsikt att vi också skulle göra det med våran nya fina bil! Jag går fram och kollar på skadan och står där säkert i 10 minuter och bara kollar. Tar sen upp mobilen för att ringa Pontus och precis när han svara så ser jag: Det är ju inte våran bil! Våran bil står ju en rad längre bort! Herregud vilken lättnad:)

Pontus bara suckade åt mig. Alltså jag höll verkligen på att börja tjuta när jag såg bilen! Den såg verkligen precis ut som våran, det enda som skiljde var registreringsnumret men jag har inte hunnit lära mig vårat nya ännu:P Haha ja så dant:) Det roliga var att ägaren till den andra bilen hade väl stått en bit ifrån och sett hela spektaklet så han kom fram och frågade om jag inte var intresserad av att byta bil?:) Tydligen hade han råkat ut för att någon backat på hans bil och sedan smitit bara en stund tidigare på dagen...Jag tackade gud för att det inte var jag som råkat ut för det:-)

//Sofie

4 kommentarer:

jennifer sa...

Åh ja du har så rätt. Men man lär sig med tiden :) Vi har bott här i två år nu och nått renoveringsprojekt är de alltid på gång. Vi köpte billig färg när vi skulle måla väggar sist, och vi målade, o målade och målade lite till. Hur många lager som helst för de va fasen bara vatten i den där färgen. Det kostar kanske lite mer, men man sparar tid. Och i längden sparar man nog även pengar eftersom man slipper göra om. Tacl för varningen då blir de nget klister från rusta när vi ska tapetsera nästa månad :D

SoffiZ-Oliwers mamma sa...

Hahahahahaha!!!! Gud vad jag älskar såna "historier" Jag känner igen mig så väl! det kunde lika gärna varit jag som råkat ut för det!!

Pippitröjan i vuxensize, var hittade du den? Oliwer har en, och jag vill oxå!!:)

SoffiZ-Oliwers mamma sa...

Vad kostade den? Du har inte lust att köpa en till mig o skicka? (Om den inte e alldeles fö dyr?)
Vore supergulligt!

Frida Timmelstad sa...

Men guud så det kan vara, men vilken lättnad som sagt att det inte var eran nya fina bil, men synd om den stackarn som ägde den skadade bilen, o vilket svin som stuckit....:-S //Frida