30 mars 2010

Ett litet inlägg

Denna dagen har gått i ett:) Började med dagislämning och sedan hem igen en sväng. Hann somna till på soffan innan det var dags för ett besök nere hos barnmorskan. Fick som vanligt komma in sent...Hmm men men det gjorde inte så mycket då jag faktiskt hade gott om tid för en gångs skull.

Allt såg så bra ut med bebisen. Hjärtljudet låg lite lägre än vad det gjort innan, runt 140, men den låg väl där inne och sov som bäst när barnmorskan började böka med magen:) Skönt i alla fall att veta att det är som det ska där inne. Fick skriva ner lite inför förlossningen också. Tankar, känslor och så. Det är verkligen nära nu känner jag! Kanske borde ha BB-väskan packad ifall det drar igång snart?

Efter det så gick jag på vårpromenad med Poker i det underbara vädret som vi haft idag. Därefter möte jag upp Pontus för lunch innan det var dags för praktik igen. Kom just hem därifrån. Hann inte med att pussa Hugo god natt idag, känns tomt. Men jag träffar honom snart igen ju i morgon bitti:) Går en kort dagtur imorgon så det känns skönt! Då kan jag hämta busungen skapligt på dagis:)

Han hade gjort påskpynt som han fått med sig hem idag också. Mycket fint! Det får vi hänga upp här hemma!

Måste även skriva ett grattis till Sandra som faktiskt fyller år idag! Så ett stort Grattis till henne! Såklart ska ju ingen ålder nämnas på en dam haha:-)

//Sofie

(Och inga bilder i detta inlägg heller... Ska bättra mig med det:) Igår skulle jag faktiskt ha laddat upp bilder här med då strejkade blogger. Brukar aldrig ha problem med det annars, någon mer som kanske haft det?)

1 kommentar:

Sandra sa...

Tack! åldern? Skäms inte över att fylla 22, eller var det nu var :-) Har världens bästa kort på Bus från igår när han åt chokladkex, påminn mig att jag måste visa! Kram