18 mars 2010

Jävla snö!

Usch nu har jag tröttnat på snön..Och det av anledning till att vårat tak håller på att braka ihop. Eller det kanske var att ta i men något liknande.

Satt och åt frukost i morse med Hugo och hör värsta braket utanför fönstret. Såklart var det ju en massa blötsnö som ramlade ner från taket, men inte nog med det. I raset så fick snön med sig ett par tegelpannor ner i backen...Inte så roligt precis. Ringde Pontus på jobbet och han bara suckade... Vi har även fått en mindre skada i taket på övervåningen där vi har datorn. Tydligen har några pannor flyttat på sig eller nåt så det har kommit in vatten där när snön har smällt.

Vi som inte har något annat att göra på huset, nu blir det till att återställa vårat tak för utan det blir det jobbigt:-)

Ja just det! Altan taket har gått sönder också. Det hade vi ändå tänkt byta ut men kanske inte just nu precis....

//Sofie

2 kommentarer:

Jennie sa...

Trist:/

Catrine sa...

Hon blir ett halvår om nio dagar. Helt otroligt vad tiden bara springer iväg. Man har ju hört talas om det, men man fattar aldrig riktigt förrän man sitter och tänker att hon faktiskt var pytteliten och bara kunde bajsa när hon kom ut. Nu kan hon både sitta och dra sig fram över golvet. Hon äter och börjar få en tand eller två. HELT sanslöst faktiskt.

Och snart sitter du där med en liten bebis och en Hugo som plötsligt kommer ha blivit jättestor i jämförelse. Nea ska ju få en kusin nu i slutet på mars och jag känner redan nu hur STOR hon kommer vara i jämförelse. Tror inte det är förrän då jag kommer fatta att hon varit mindre än hon är nu :P