05 mars 2010

Magen växer på:-)

Sitter man här igen:) Hugo är där nere och busar med Poker, Pontus och så Gunnar som precis kom förbi. Ska börja planera maten för ikväll hade jag tänkt men jag hamnade visst här:)

Varit i skolan idag en sväng, fick dock gå lite tidigare då jag hade tid hos MVC. Egentligen skulle jag ha varit där vid 9 men det hade blivit lite strul då min barnmorska var hemma för vård av sjukt barn men de lyckades klämma in en tid till mig vid 12 istället. Och allt var så bra så:) Känslan när jag hör bebisens hjärtljud slår allt. Jag går alltid omkring och är lite orolig även fast jag inte har någon anledning att vara det egentligen. Och sen då när jag hör hjärtat på den lilla/lille så blir jag alltid så glad och avslappnad. Går inte riktigt att beskriva det där:P

Något annat roligt var att jag bad att få se i min gamla journal hur min mage växte med Hugo. Alla säger att jag ser mindre ut denna gång än vad jag gjorde med honom. Det roliga var att det var nästan exakt samma mått när vi kollade haha. Det trodde knappt jag heller faktiskt. Men det kan ju ändra sig, bebisen är ju inte ute än så vi får se:)

Nu ska jag ner och hänga liiite tvätt och sen se vad som ska lagas till i frysen.

//Sofie

Inga kommentarer: