18 mars 2010

Skola och mödravården

Denna dagen har rullat på den också:) Skulle haft skola på förmiddagen men jag hade en tid hos mödravården vid 11 så då tyckte läraren att jag kunde få uppgifter att göra hemma istället så slapp jag gå dit då. Bara det att det var kaos nere på mödravården idag tror jag. Dels var det så mycket folk att jag knappt kunde få en parkering vilket jag aldrig varit med om tidigare. Sen tog det en halvtimme över utsatt tid innan jag fick komma in till barnmorskan. Då sa hon att det var väldigt rörigt för dem idag då tydligen någon var sjuk.. Tur att jag fick komma in till slut i alla fall:)

Allt såg så bra ut och magen den växte på som det skulle. Bara 1 månad kvar nu ju, igår var det exakt 1 månad till utsatt datum. Sen vet man ju aldrig som sagt men det är ju det datumet man hela tiden har i huvudet:)

Efter jag varit där så fick jag lunch hos Pontus mormor. Raggmunk med fläsk! Finns det något godare? Nae jag tror inte det! Om jag skulle vara med i "halvåtta hos mig" så skulle jag nog bjuda på det haha.

Poker fick vara där under tiden som jag var i skolan på eftermiddagen och hade lektion. Därefter gick jag en runda på stan och kikade, handlade lite också faktiskt. Ska lägga upp bilder på det så får ni se:)

Pontus är iväg och bygger på Robin båt nu ikväll. Så det är lite ensamt nu när Hugo precis har lagt sig. Vi fick dock besök av Pontus morbror här en sväng så det var trevligt. Han hade med sig inbjudan till en stor släktträff som de ska ha i sommar, det kan bli trevligt:-) Jag som ingen egen släkt har haha.

//Sofie

1 kommentar:

Emelie sa...

Du hade ganska tur ändå som bara fick vänta en halvtimme. Jag fick vänta en o en halv timme sist! Fy säger jag!:-)