24 mars 2010

Glasögon = välgörenhet

Gick in och hämtade posten nyss och läste i "annonsbladet" något som jag letat efter länge. Lions här i stan har ett projekt där de samlar in gamla glasögon som folk inte använder längre och ska skänka dem till bättre behövande som inte har möjlighet att köpa några egna.

Jag har länge tänkt den tanken att jag borde göra något med alla mina gamla glasögon som bara ligger och samlar damm där i lådan och nu vet jag alltså vad jag ska göra! Klart att barnen i Afrika ska kunna få ha bra syn de också:) Jag kan ju ändå inte använda några av dem längre då min syn har blivit sämre för varje gång jag byt glasögon så då kan ju några som behöver dem få dem i stället:)

Kanske är något för er andra glasögonormar också att tänka på?

//Sofie

Måste säga att de översta glasögonen har jag inte valt själv.. Jag gick på ett erbjudande en gång att om man köpte två par glasögon så ingick ett par. Bara det att det paret som ingick var ett par med "solglasögonglas" på..Behöver jag säga att de är oanvända?

1 kommentar:

Noomi sa...

Ah så bra att glasögonen kommer till användning igen! =)

Allt bra med er? o magen?

Tänkte på om vi skulle ta o träffas nån dag? Asså på nån fika eller på nån promenad eller nåt?
fast förstår helt o hållet om du varken har tid/ork eller lust just nu! men du kan ju hojta till om du är sugen nån gång ;)

Kram