28 mars 2010

Sommartider hejhej!!

Åhh vad roligt att få ställa om klockan till sommartid! Ett steg närmare ljuset och värmen:)

Vi ska snart ge oss i väg här hemma. Ska hem till Krille och Sarah och äta mumsig frukost tillsammans. Vi ska fira Sandra lite då hon fyller år i veckan. Men med fullt schema så bestämde vi oss att fira lite med en god gemensam frukost så här på söndagsmorgonen istället.

Igår var vi i Boxholm hela dagen igen. Hjälpte till att packa och bära saker från mormors lägenhet. Inte så stort men vad grejer det fanns haha. Känns ju konstigt att packa undan allting men samtidigt lite kul när man kollade på alla bilderna och alla saker som man kommer ihåg så mycket om. Blev att några saker fick följa med hem:) Bland annat en chiffonjé (stavning?) som vi ska ha i vardagsrummet. Eller den står där nu men mest inklämd då hyllan vi har där nu ska in i Hugos nya rum. Vi har dock tapetseringen kvar så det får väl vara lite kaos ett tag innan vi kan ställa allt på sin rätta plats. Tycker inte om det men Pontus vägrade böka ner med allt i källaren och sen ta upp det en dag senare igen, och jag kan ju faktiskt förstå honom:)

Annars ägnade jag kvällen åt att läsa och Pontus åt att greja i rummet. Tänkte ha börjat måla om våran tvbänk (kan verkligen inte hitta någon snygg att köpa så jag har bestämt mig för att det får bli en mini makeover av den vi har) men jag insåg att det skulle bli problem.. Jag är inte så smidigt i kroppen för tillfället om jag säger så:) Sen vet jag inte hur bra det är att hålla på med färg nu när man är höggravid heller.

Nu ropar visst Pontus att det är dags för oss att åka iväg! See you later:-)

//Sofie

Inga kommentarer: