21 maj 2020

Åkmackapärer och en jumpsuit

Vi åkte ut en sväng och hälsade på svärföräldrarna i går eftermiddag. Pontus var i trakterna med då han håller på och byter kök hos Jocke och Tina. Var förbi och kikade en sväng där med och det blir riktigt fint! De har valt en sån fin blå färg på skåpen och luckorna. Ska bli kul och se när allt är klart sen.


Barnens farfar har gjort en egen liten maskinpark till alla sina barnbarn med olika typer av åkmackapärer som är väldigt uppskattat. Hugo och Leah testade på de senaste tillskotten i samlingen som var bland annat en gokart och en liten trädgårdstraktor.

De åkte omkring på dem i flera timmar.



Ebbe ville mest att vi skulle kasta boll till honom. Ovanligt va?


Jag testade istället svärföräldrarnas hammock. Älskar hammockar! Skulle vilja ha en själv. Men de är väldigt dyra att köpa nya och begagnade är svåra att få ta på. Så skönt att ligga i skuggan och halvslumra smågungandes i en hammock. Det är livet det. 


Tog sen med mig Ebbe ner till sjön en sväng för att rasta av honom. Många vänder ner i vattnet simmandes efter pinnar blev det. För Ebbe alltså, jag höll mig på land då badtemperaturen inte var helt i min smak än.


Vi stannade även kvar och åt pizzamiddag som intogs ute i trädgården. Sånt underbart väder det blev igår! Hoppas innerligt att det får hålla i sig nu. Gärna fram till i början av september så vore det toppen. Skulle vädret prompt vilja stanna längre än så är det också helt okej alltså.


När vi kom hem sen så hämtade jag in posten och där i så fanns en jumpsuit som jag hade beställt från Ellos. Har kollat på den länge, men inte riktigt känt om det var min grej då jag aldrig ägt eller knappt haft på mig en jumpsuit innan. 

Men så var det ett erbjudande på halva priset så då kunde jag inte motstå att testa och klicka hem den. I värsta fall är det ju bara att returnera liksom. 

Både Hugo och Leah tyckte om den. Hugo sa att den passade mig så bra. Pontus tyckte:"det ser ut som ett sånt där plagg småbarn har på sig". Jag valde att lyssna på mina kloka barn och ignorera min helt modemedvetslösa man. Jag behöll den! Roligt med något annat än bara klänningar :-) Älskar den gröna färgen och mönstret på den. 

Bra start på den här långlediga helgen! 

//Sofie