01 maj 2020

Valborgsmässoafton 2020

Jag hade typ glömt att det var Valborg igår. Påmindes av det när alla på jobbet började droppa av en efter en tidigare än vanligt.

Till sist var det bara jag kvar på kontoret så då stängde jag med ner och drog hemåt. Eller först blev det ett stopp på gymmet.


Blev även lite mat handlat innan jag for hem till familjen igen. Vi var väldigt trötta allihopa igår. Hugo hade en kompis här en stund. Tanken var sen att vi skulle lagat till något gott till middag men vare sig jag eller Pontus orkade. Vi åt mackor med tonfiskröra på och kollade på gamla avsnitt av "Uti Bögda" på svtplay. Pontus försvann sen ner i källaren för att lacka båtinredning och jag och barnen somnade i varsitt hörn av soffan. Det var våran Valborg det.

Vi brukar faktiskt inte fira Valborg något speciellt. Det här med att stå ute och frysa i väntan på att någon ska tända eld på en stor rishög är inte riktigt våran grej. Det brukar mer bli att vi träffar några vänner och har det trevligt. Något större firande än så brukar det inte bli för oss.

//Sofie 

Inga kommentarer: