26 maj 2020

Medicin gör susen!

Jag har ju haft ont i öronen. Särskilt i det ena örat. Jag har ju tidigare haft problem med mina öron och det här kändes igen som hörselgångs inflammation. Testade att droppa i lite medicin jag fått utskrivit från tidigare besvär och det har faktiskt hjälpt!

Har överlag känt mig bättre idag så hoppas jag snart kan åka tillbaka till jobbet igen.

Dagarna när man är hemma och är sjuk är väldigt sega. Rätt som det är känner jag mig pigg och orkar göra något för att sen lägga mig ner igen och vila.

Två andra supermegasega saker är: Startmotorn som vi köpte ny till båten är trasig. Pontus upptäckte att det var den som var paj och att vi hade en himla tur som ändå fick igång båten efter att den la av när vi var ute och provåkte i helgen. Grejen är den att startmotorn är köpt av ett tyskt företag så vet i tusan om vi lyckas få tillbaka några pengar för den....

Andra saken är att diskmaskinen har gått sönder! Så fort en grej går sönder så blir det ju som en dominoeffekt och allt börjar jävlas. Jag älskar min diskmaskin och vill för allt i världen inte vara utan den. Idag fick jag ställa mig och diska både den proppfulla disken som inte blivit ren och som var i diskmaskinen plus berget av disk som hunnit växa till sig på diskbänken... Stod där i över en timme och diskade. Jag HATAR att diska för hand. Det är en sån extrem hatsyssla hos mig. Jag städar hellre toaletter än diskar.

Japp det går bra nu. Har iallafall inte Corona och ligger på intensiven.

//Sofie


Inga kommentarer: