25 maj 2020

Sjuktider

Jag vaknade igår och kände mig inte helt på topp. Men jag hade lovat barnen att vi skulle åka och vara med på uteträningen. Så vi klädde på oss träningskläderna och gav oss iväg på den. Sista gång var det med då de ska ha uppehåll några veckor så jag kände med att det vore kul att vara med sista gången.


Solen lyste när vi åkte och vi var riktigt taggade. När träningen drog igång sen så mörknade det på och himmelen öppnade sig. En timmes träning ute i spöregn var kanske inte det bästa för min del men det blev visst så.


När vi om hem sen hade Pontus lagat till gófrukost i form av plättar och pannkakor. Ett glas färskpressad apelsinjuice till det gjorde frukosten komplett.

Efter att jag duschat så hade jag noll energi kvar i kroppen. Gick upp och la mig och sov i flera timmar.

Tyckte ändå jag kände mig helt okej när jag vaknat till. Började greja och plocka nere i källaren med massa olika saker. Började på ett ställe och till sist hade jag rivit ut och höll på och städade/rensade i vartenda skåp/garderob.

Efter det lilla projektet kände jag återigen att jag inte alls var pigg. Lyckades slänga ihop en middag till oss (Pontus var iväg på tränarutbildning med tennisen) och sen la jag mig på soffan och där låg jag sen till det var dags att gå och lägga mig.

Vaknade i morse av Pontus klocka. Gick då upp på toa och sen la jag mig igen. Vaknade vid elva tiden nästa gång.

Jag känner mig liksom förkyld och har ingen ork. Sen har jag haft småont i mitt öra sen typ en vecka tillbaka. Jag hör inte som jag ska heller. Jag tror jag åkt på öroninflammation alternativt inflammation i hörselgångarna. Har ju haft det några gånger innan så känner igen tecknen.

Får avvakta och se om det blir värre.

Så den här veckan startade med att jag fick vara hemma. Tog mig ut och gick promenad med Ebbe förut och fick lite luft vilket kändes skönt. Men när jag kom in igen var jag helt slut igen. Går på värktabletter så örat känner jag inte av just nu i alla fall.

Tänkte sätta mig och betala lite räkningar, känns som en lagom aktivitet för mig just nu. Sen blir det återigen soffan. Eller kanske sängen och en bok? Så många val, sån beslutsångest!

//Sofie 

Inga kommentarer: