29 maj 2020

En favorit frukost

Idag när jag vaknade upp kände jag mig typ helt pigg! Bästa känslan efter att man varit dålig är när man mår bra igen. En svårslagen känsla faktiskt.

Hela veckan har varit fram och tillbaka. Först ont i vänster öra, medicinerade och det blev bra! Kände mig frisk och skulle åka och jobba, men fick då ont i höger öra. Medicinerade igen och se nu är även det örat bra:-) Fördelen när man som jag varit sjuk mycket innan är att man känner sin kropp och att man har ett litet lager medicin bunkrat hemma.

Jag är hemma från jobbet även idag. Jag som är rastlös bara, men man ska ju vara hemma och må helt bra innan man går tillbaka till jobbet. Särskilt i dessa tider.

Igår blev jag rastlös i soffan och började gå igenom fyra säckar med kläder som låg nere i källaren. Kläder som rensats ut ur alla våras garderober som jag inte vetat vad jag ska göra med. Hade tänkt bara skänka iväg det, men så fick jag lite energi från soffan och började lägga ut barnkläder på facebookloppisen.

En lagom aktivitet för mig att göra. Kändes extra bra då allt typ blev sålt och väldigt snabbt dessutom. Så smidigt med att kunna bestämma att man bara lägger ut det i en påse och sen kan köparen komma och hämta när hen vill och då bara swisha över pengarna. Hålla på att bestämma tider hit och dit och man ska mötas upp har jag tröttnat på. Det här är ett smidigare sätt.

Startade den här fredagen med att äta en favorit frukost.


Färskpressad apelsinjuice och macka med ägg på. Får annars se vad den här dagen har att bjuda på. Fint väder verkar det bli vilket jag ska försöka njuta av så gott jag kan.

//Sofie

Inga kommentarer: