29 november 2020

Det blev inte som planerat

Den lediga fredagen började med att jag åkte in och körde ett träningspass på gymmet. Det har börjat bli kallt även hos oss i norra Småland! 

Tror minsann att det var första gången den här säsongen som jag fick skarpa rutorna. Det var under nollan vilket inte har hört till vanligheterna. Så det gällde att komma ihåg och klä på sig ordentligt. 


Jag hann även med att gå en promenad med Ebbe och storhandla mat innan jag for hem för lite lunch. 


Två till som var sugen på min kycklingsallad. Klart matte inte ska få äta i fred:-) 

Jag blev så glad då jag lyckades hitta en liten flaska med julmust i kylen som blivit över sen förra helgen. Jag ÄLSKAR avslagen julmust! Och coca cola. Det är så mycket godare än med kolsyra, men tyvärr inte så ofta jag lyckas få till och kan dricka det. 

På eftermiddagen var det tänkt att Lykke och Tilde skulle kommit och sovit hos oss men på grund av sjukdomar och sånt så blev det inställt. 


Jag hade lånat hem en babysitter att ha när de skulle vara hos oss och den var Kajan inte sen med att lägga beslag på. Han var dock väldigt nöjd över att få ha den helt för sig själv :-) 

Leah och Hugo var däremot inte alls speciellt glada. De hade sett fram emot att få ha småkusinerna hos sig sen flera veckor tillbaka. De har nog sett mer fram emot att få vara barnvakt åt dem än själva julafton. Men vi kom överens om att Tilde och Lykke ska få komma och sova hos oss en annan gånga istället. 

Jag tror inte deras föräldrar har något emot det:-) 


För att pigga upp två deprimerade barn så köpte vi hem sushi som vi åt till middag på kvällen. "På Spåret" började ju i fredags med! Så himla kul. Och extra kul då jag tog alla tre resorna på rätt höga poäng (för att vara mig). Osis att jag inte spelade i duo appen nu när jag kunde så många resor och frågor. Eller ja, jag använder aldrig den appen men jag kanske borde börja? 


//Sofie 



Inga kommentarer: