29 november 2020

Det snöar!

 Vi vaknade upp till att det föll ner lite vitt i från himmelen! Det vet jag inte när det hände senast. 


Förra vintern kom det ju knappt någon snö alls så det känns som det var väldigt längesen sist vi såg snö i de här trakterna. 


Inte så mycket men Ebbe tyckte det var väldigt roligt med den lilla snön som föll ner. 


Efter frukosten och lite plock här hemma så drog jag på mig träningskläderna och åkte och körde ett pass på gymmet. 



Ett helt tomt gym och inte bara när jag kom utan även under hela tiden jag var där och tränade så var jag helt själv. Nästan lite kusligt... men skönt. 




Blev till att slänga ihop en lunch och snygga till oss lite sen för vi var nämligen bjudna på 5-års kalas på eftermiddagen. 



Minna fyllde år häromdagen och igår blev det ett litet kalas för oss på Elins sida. Det blir ju lite speciellt i dessa corona tider så i år fick Minna många kalas. 

Det var ett rätt lugnt kalas. Vet inte om det berodde på att huligan Majken var hemma hemma och förkyld med sin mamma och snorig lillasyster eller vad det kan har varit:-) Nej då vi saknade dem alla! Det blir ju lugnare när inte alla är med och en snart 2-åring gör sig ju annars rätt så hörd och synlig. Att bara ha en bebis på plats kändes konstigt men jag tror Tilde njöt av att få all uppmärksamhet för omväxlingsskull :-) 


Av oss fick Minna David Sundins bok "Boken som inte ville bli läst" samt ett keyboard! Och inte vilket keyboard som helst utan mitt gamla som även mina barn haft och spelat på. Minna sa en gång att hon så gärna skulle vilja ha ett piano och se vad moster fixade! Elin var inte lika imponerad av presenten dock:-) 



En annan bra present var ju den rosa saccosäcken från mormor och morfar. Nästan så jag blev lite avundsjuk på den. 



Hugo hjälpe till och matade lillkusinen när magen kurrade på henne. 


Efter massa gott fika och kalasande så for vi hemåt igen. Hugos kompis Helge skulle komma förbi och killarna skulle ha en sleepover med massa tv-spelande. De var vakna och spelade fram till halv ett på natten men då sa Pontus till dem att de fick stänga ner innan han gick och la sig. 


Kommer ihåg hur kul det var när man själv var liten och hade kompis som sover över. Jennie och jag kunde ligga tissla och tassla i timmar innan vi somnade. Ofta slutade det också med att någon förälder fick säga till oss att vi var tvungna att vara tysta och sova till sist:-) 


//Sofie 

Inga kommentarer: