18 november 2020

Tisdag 17 november

Jag åkte och tränade innan jobbet igår. Det brukar ju vara jag och typ 2 personer till vid den tiden, men igår var det flera morgonpigga personer där. 

Gymmet har gått ut med att de kommer fortsätta ha öppet men med hårdare restriktioner. Bland annat att det inte ska vara för många och träna samtidigt. Man ska gärna undvika de mest populära tränings tiderna. Det resulterade visst i att fler valde att åka tidigt å träna. Det var ju inte många på gymmet ändå (det är ju ett stort gym med mycket yta) och absolut inga problem att hålla avstånd. Jag var helt själv i den delen jag var under hela timmen jag tränade. Bara det inte börjar droppa in ännu fler för då får jag tänka om och stå över gymträningen helt ett tag. 


Det funkar ju så länge men man vet ju aldrig! 


Efter att jag jobbar åkte jag hem och tog kökstjänsten. Lagade mat så vi har för två dagar. Det är just matlagningen som blir så tråkig när man är själv tycker jag. Det blir ett ännu mer stressmoment för att hinna med mellan träningar och skjutsningar. Stor eloge till alla som alltid är själva med allt sånt vecka ut och vecka in, året om.


Hugo hade sin träning sen så jag skjutsade in honom dit. Passade även på att köra hem en kompis som följde med Leah hem efter skolan. Blev en promenad också för att fördriva tiden innan Hugo tränat klart. 


Längtar redan till helgen. Det känns som den här veckan kommer att gå långsamt. Men i och för sig skulle det kanske inte göra något med tanke på att tiden annars går så fort. 


//Sofie 

Inga kommentarer: