30 november 2020

Ett värkande huvud

Jag kände mig lite halvhängig igår efter att vi varit iväg och grillat korv ute. Jag fick inte upp kroppsvärmen ordentligt (vilket i och för sig jag aldrig får så här års. Fryser ju konstant!) och fick en sån huvudvärk som inte ville ge med sig. 


När jag vaknade i morse gjorde jag mig i ordning som vanligt men när jag skulle klä på mig ytterkläderna kände jag att huvudvärken fortfarande hängde i och var väldigt uttröttande. Jag sov knappt något natten till idag. Vaknade av huvudvärken och gick upp och tog en värktablett men den hjälpte sisådär. Tog en direkt när jag vaknade igen men nja, den ville inte heller ta bort huvudvärken. 


Jag meddelade jobbet att jag blev hemma idag och så gick jag och la mig igen. Sov som en stock! Vaknade vid elva tiden igen och då kändes det bättre. 


Orkade ta mig ut på en lite längre promenad med Ebbe innan mörkret kom på eftermiddagen. 



Det hade blivit is på den lilla dammen som jag brukar gå förbi. Isen är säkert borta imorgon med ändå. Himla fint var det när den låg där över vattnet. 

Kände mig piggare efter att fått röra på mig och fått i mig frisk luft i lungorna. 


Får vara glad att det "bara" var huvudvärk jag åkte på som gick över så snabbt. Skönt att kunna åka och jobba igen som vanligt imorgon. Kommer ju efter så mycket bara jag är borta en dag känns det som. Eller två dagar, jag hade ju semester i fredags med kom jag ju på nu. Men men så kan det ju bli! 


Hoppas på en bättre, piggare och gladare fortsättning på resten av den här veckan! 


//Sofie 

Inga kommentarer: