25 november 2020

Gårdagens tisdag och dagens onsdag

Vi har kommit fram till mitten av veckan men jag längtar faktiskt till imorgon för då ska jag adventspynta! Ska bli så mysigt och få upp alla stjärnor, stakar och annat fint. 


Gårdagens tisdag innehöll träning på gymmet, jobb och hämtning och lämning av barn hit och dit. När jag var liten hade mamma en nyckelring där det stod "mammas taxi" på. Känner att en sån skulle passa mig med just nu. 


Den här onsdagen bjöd på ett litet loppisbesök efter jobbet! Jag har en idé om en julklapp till Leah så tanken med besöket var att leta efter det.


Det var så längesen som jag var på den här loppisen så det var riktigt mysigt att gå och kika bland alla sakerna. 


Mitt bästa fyndet blev dessa 4 juldukar för endast 50 kr! Helt galet. Dukar kommer jag aldrig köpa nya för det finns så mycket fina gamla att köpa för inga pengar alls. 


Efter loppis blev det gymmet. 


En till bild på ett tomt omklädningsrum, men ni förstår inte hur unikt det är! Jag har knappt aldrig varit med om det innan och särskilt inte när jag åker och tränar efter jobbet. Det är ju såna tider som det annars är värst rusch på gymmet. Jag klagar absolut inte för det innebär att jag kan fortsätta träna även i dessa tider. Hade det fortsatt varit som vanligt så hade ju inte jag varit där. Men det är en konstigt och ovanlig känsla att kliva in i ett ekande tomt omklädningsrum. 


Undra hur många spegelselfies på gymmet jag tagit och lagt upp här i bloggen? Uppenbarligen inte tillräckligt många för här kom en till. 

Efter träning blev det en hundpromenad innan jag åkte mellan hämtningar och lämningar på diverse olika träningar. Mammas taxi vore rätt passande som sagt :-) 



Imorgon är det torsdag men för mig blir det som fredag då det är min sista jobbdag för den här veckan. Känns riktigt lyxigt! 


//Sofie 

Inga kommentarer: