30 april 2021

Testning testning

Jag kände av att jag började bli lite snorig i onsdags och framåt eftermiddagen så blev jag helt igentäppt. Leah hade också lite symptom så hon var hemma från skolan. Vi fick meddelande från skolan om att det var covid-fall där så stanna hemma vid minsta lilla symtom gäller mer än någonsin för barnen nu. 

Jag jobbade hemifrån igår och på lunchen hade jag lyckats få en tid för att testa mig. Min gissning är att vi fått förkylning från Majken, Lykke och Tilde som jag träffade i helgen och som sen blev förkylda. Erik blev också förkyld och var och testade sig och det var negativt så hoppas på samma resultat för min del. 


Eller skulle jag inte bli värre sjuk än så här så kör för fan. Då kan jag lika gärna få coronan överstökad. Känner att jag längtar mer och mer efter det där vaccinet. Undra när en annan kommer få ta det? Hoppas det kommer gå fort nu med vaccineringen. 


När jag stämplat ut från jobbet så blev det en solig vårpromenad i skogen för att få röra på kroppen och tanka lite energi. 


En timmes promenad senare kände jag mig faktiskt piggar i både kropp och knopp. 


Ebbe njuter av att få ströva runt i skogen. 

Det är så himla fint med alla vitsippor som ligger som ett vitt täcke över marken nu. 


Ja vi får väl se när jag får mitt testresultat. Jag hoppas inte det tar mer än en dag, det gjorde det inte sist men man vet ju aldrig från gång till gång. 


//Sofie 

Inga kommentarer: