19 augusti 2021

En regnig fotbollsmatch

Skulle kunna inledde med att skriva om morgonträningen och om jobbandet som vanligt, men skit i det! Kolla in min nya jacka, hur fin är inte den? Jo superfin! Vilket fynd! Beställde hem den från Stadium när det var 50 % rea. Stod att den var stor i storleken så chansade och beställde hem den i en mindre storlek än vad jag annars brukar ha. Och det blev ju hur bra som helst. 


Alltså jag älskar gult. Skulle kunna ha allt i den färgen. Och kärleken till gult har hållt i sig några år. Är ju rätt svag för blått och grönt med. Rött är ju också en fin färg. Precis som rosa och lila. Ja jag tycker nog egentligen om de flesta färgerna. 


När det kommer till mönster är prickigt lätt en favorit. Det är fint med färger och mönster. Så är det bara. 


På kvällen var det dags för fotbollsmatch igen men denna gången på hemmaplan. Vädret var inte allt för roligt men det var uppehåll när Hugo och Pontus skulle iväg så jag och Leah hängde på.


Under tiden de laddade upp för matchen så tog jag och Ebbe oss en promenad. Blev en lite längre runda än tänkt så när vi kom tillbaka hade matchen redan börjat. 2 mål hade de redan lyckats få in på den korta tiden.  Så himla kul! Det har varit tuffa matcher sista tiden med förluster så nu höll vi tummarna för vinst. 



Leah kollade på matchen upp och ner. 


Jag valde att se den från upprätt håll. Vädret växlade sen och de började såklart regna på nytt igen. Först inte så mycket men det bara ökade och ökade. Mysigt fotbollstittarväder. Not. 


Men de var så duktiga och spelade så bra! Slutresultatet blev 7-3 så det var ett glatt och blött gäng som jublade efteråt. 


Hugo var målvakt den här matchen och han var riktigt duktig. Se om han vill vara det fler matcher sen kanske. Han brukar inte vara målvakt annars men han kanske fick blodad tand. Världens konstigaste uttryckt förövrigt. Tycker jag. När jag hör det uttrycket föreställer jag mig att man ramlar och slår i en tand som börjar blöda (blodad tand) och har aldrig fattat varför man skulle vilja göra det igen? 


Finns många konstiga uttryck. Som: Dra alla över en kam? Kant för fan. Mycket mer rimligt. 


//Sofie 


Inga kommentarer: