28 augusti 2021

Ett besök hos veterinären

Har visst inte hunnit kika in här sista dagarna men lugn, bara lugn! Nu kommer en uppdatering om min torsdag. 


Den började på gymmet och fortsatte sen med jobb. Nej förresten! Innan jobb åkte jag till verkstan för att ÄNTLIGEN få bilrutan fixad efter två veckor utan bakruta. Ett steg närmare att återigen ha två bilar här hemma igen. Det är efterlängtat. Det är lite pyssel att få ihop det med bara en bil. Pontus har som tur är jobbil som han åker till och från jobbet i, men det är lite små knöligt att bara ha en bil när det ska skjutsas mellan alla olika träningar etc. På kvällarna och helgerna. 


Efter jobbet så åkte jag iväg för att besöka veterinären med Ebbe. Han har ju haft massa olika krämpor i sommar och ingen tid till veterinären har funnits förrän nu.  


Det blev en rejäl undersökning av vår Ebbot. Veterinären misstänker om han kan ha en infektion i kroppen som han kan ha fått av en fästing. Så det togs bland annat blodprov som vi förhoppningsvis får svar på i början av nästa vecka. Lite för mycket hull har han med vår hund så nu blir det light mat för hans del en tid fram över. Tycker inte han är så kraftig men bäst att lyssna på veterinären. Labradorer har ju en tendens att lätt lägga på sig. Gillar man mat så gör man. Jag vet precis hur det är. 


En halv förmögenhet senare var vi hemma igen. Barnen hade tennis som Pontus skjutsade iväg dem på. Jag drog och hämtade ut paket, handlade mat och hämtade ut medicin till Ebbe på apoteket under tiden de var där. 


Asså sen var jag så trött! Kändes som någon dragit ur sladden och all energi bara försvann. Sängen kallade och jag lydde.


//Sofie 



Inga kommentarer: