29 augusti 2021

Regn och urvuxna kläder

Världens regnigaste och gråaste lördag var det igår. Fy vilket ruggigt väder. Men vi hade massa att få gjort så det var bara att sätta igång. Började med att jag och Hugo åkte iväg för att fixa massa olika saker. Hämta ut den nya fläkten till köket, köpa nya innebandy glasögon då Hugo tappat bort sina, köpa ny jacka då Hugo vuxit ur alla sina, beställde nya innebandykläder till båda barnen då de vuxit ur sina gamla och sist men inte minst köpte vi nya inneskor då inneidrott och innebandy dragit igång igen och ingen av mina barn hade några skor att ha på sig. 



Vi tog en lunch jag och min son. Socialt värre när vi väntade på maten. 


Väl hemma igen så målades det för fullt! Många omgångar färg blir det... 


Sen var jag tvungen att ge mig ut i regnet igen men lite roligare blev det med mina nya gummistövlar (gummiskor?). Röda och fina! Passade väldigt bra ihop med min gula regnjacka må jag säga. 


Handlade mat en lördag kväll, ja roligare kan man ju ha det. Köpte dessa påsar (som är anpassade att ha i kundvagnar) för ett tag sedan. Så himla bra! Ett tips till er från mig. Fint med lite färg också. Det gör det lite roligare att storhandla mat. Kan man sortera efter färg med. Grön = frukt och grönsaker Röd = mejerivaror Blå = Kött och liknande Orange = bröd och sånt. Perfekt! 


När jag kom hem sen så höll Pontus på att montera dit spisfläkten! Jippi! Snart kan vi använda spisen inne igen. Som jag längtat. 


Sen blev det hemmagjord kebab och så kollade vi både på Lego masters Sverige som ju hade premiär! Och även Maxat har börjat med en ny säsong. Ja det blev en riktigt bra tvkväll🙂


//Sofie 


Inga kommentarer: