21 augusti 2021

Gårdagens fredag!

 


Natten till i fredags vaknade jag av att jag fått dunderont i armen som jag fått sprutan i. Kunde inte ligga på den sidan alls. Kände av i armen även efter första sprutan så inte helt oväntat att det kunde bli även efter denna. 


Däremot kände jag mig småhängig hela dagen på jobbet. Jag fick ta på mig tjockkoftan då jag frös så mycket där jag satt på kontoret. 


Hade jag haft ett par byxor hade de åkt på med. Bara ben var inte det bästa valet den här dagen kände jag. 


Men jag tog mig igenom arbetsdagen. När jag kom hem var jag helt slut. Kom hem vid tretiden och la mig för att vila. Vaknade till vid klockan 19 igen sen. Så himla trött och konstigt i kroppen. Jag behövde min sömn för sen kände jag mig rätt pigg igen. 


Pontus var gullig och hade fixat middagen som var klar när jag vaknade. Kycklingtacos blev det. Så gott! 

Sen kollade vi på ett par avsnitt av Bäst i Test. 


Pontus hade även hittat min favorit glass på Lidl. Älskar den här glassen men Lidl har inte haft den i sitt sortiment på länge så blev väldigt glad att hitta den igen.  


Jag gick sen och la mig då jag var trött igen. Lite tagen av sprutan minst sagt. Hade så ont i armen så tog två värktabletter innan jag somnade. Trodde jag. 


Hade visst en gammal karta med kåvepelin liggandes i nattduksbordet. Trodde det var Alvedon. Ja herregud jag har ju ätit en del penicillin i mina dagar men trodde inte jag hade någon kvar hemma då det var ett tag sen sist. Bäst jag gör mig av med den där kartan så jag inte tar fel någon mer gång. 


//Sofie 

Inga kommentarer: