29 augusti 2021

Fredag vecka 34

Efter jobbet i fredags så åkte jag hem och vände. Typ. Hugo och Leah hade bokat in att de skulle till Majken, Lykke och Tilde på kvällen så jag skjutsade dit dem. 


Majken lekte frisersalong så alla fick sätta sig i soffan och få håret tillfixat. 


Gjorde tappra försök att fånga Lykke på bild med de blev bara suddiga. Full fart så att säga.


Jag var kvar en stund jag också och hängde med tjejerna. Lykke och Tilde har ju börjat förskolan så det hade mycket att uppdatera sin faster om. Eller inte. De ville hellre busa med sina kusiner. 


När de beställde sin pizza som de skulle äta så kände jag att det kurrade i min mage med. Lämnade dem då för att åka hem och göra Pontus sällskap. Han har slitit på för fullt med köket för att vi ska få det klart så snart som möjligt. Höstvädret har verkligen kommit med besked nu trots sommarmånaden. Spöregn och 10 grader har det varit. Så vi börjar verkligen känna att det är ohållbart att inget kök ha. Eller det mest ohållbara är att stå ute på altanen i snålblåsten och regnet så fort det ska lagas mat. Och det är ju några gånger det behöver göras bara på en dag... 


Så när jag kom hem åt vi räkmackor utan räkor. Räkorna luktade inget vidare så vi fick skippa dem på mackorna. Lite surt när jag sett fram emot att få äta räkmacka men men. Barnen kom sen hem med farmor och farfar senare på kvällen. Rätt skönt att slippa åka iväg och även hämta dem. Mamma hade en nyckelring där det stod "mammas taxi" på när vi var små. Förstår den precis nu. Skulle vilja ha en likadan själv. 



//Sofie 




2 kommentarer:

Jennie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jennie sa...

Jag kommer ihåg den nyckelringen 😁