21 februari 2022

Soliga söndagspromenader

Klarblå himmel och en stor sol på himmelen! Fantastiskt väder att vakna upp till. Så efter frukosten tog jag med mig Ebbe ut på promenad för att njuta av det fina vädret. 


Helt vitt ute och så solen som lyste upp så fint. Är det sånt här väder gör det mig inget om våren döljer. Då njuter även jag av vintern. 

Ebbe också. Ebbe älskar snö. 


Hugo och Pontus drog iväg på fotbollsträning. Leah hade kompisar över hemma så det var fullt ös. Jag såg avslutningen av OS och sammanfattningen av hur det gått för Sverige. Så tomt nu när det tagit slut. Vad ska man nu se på? 


Fixade hamburgare till lunch och sen drog Pontus med mig och Ebbe ut på en till promenad. Det gäller ju att passa på när vädret är så fint. 

Älskar när det är sånt härligt promenadväder som gör att man skulle kunna vara ute traska hela dagen. 

Jag vek massa tvätt sen och grejade med lite smått och gott här hemma. Sen var det dags att köra Leah och hennes kompisar till friidrottsträningen. Passade på att handla lite på Ica när jag ändå var i stan. 


Ja vi hade en väldigt lugn och skön söndag. Till middag blev det gröt och macka och sen slappande framför tv:n. Ja det var min söndag det. 


//Sofie 



Inga kommentarer: