28 februari 2022

En innebandylördag

Det blev ingen sovmorgon i lördags. Upp tidigt då Leah hade innebandy hela (eller okej halva) dagen i Vetlanda. 


Ebbe fick följa med så innan matchstart gick vi på en promenad I det soliga vädret. Ynderbart väder var det! Älskar solen och att det så smått börjar kännas som vår. 


Det var tuffa och väldigt jämna matcher de spelade. En match blev förlust med endast ett mål och en annan spelade de oavgjort. 


Efter att Leah spelat klart så styrde vi bilen mot Aneby där Hugo skulle spela. Men först blev det ett lunchstopp i Eksjö. Jag ville äta något annat är snabbmat så vi hamnade på Harrys. Så god mat och sånt mysigt och trevligt ställe!


Älskar inredningen i restaurangen som var väldigt fin. 


Hit kan jag tänka  mig att åka fler gånger för att äta! 


Väl i Aneby hade vi återigen tid att slå ihjäl innan matchen skulle börja så vi tog oss ut på ännu en promenad för att rasta Ebbe och oss själva. 


Underbart att få tanka sol innan man ska in och sätta sig i en idrottshall. 


Hugos match blev inte riktigt så spännande då de vann med 8-0. Men såklart roligt med en seger! Hugos lag hade det så tufft i början av säsongen men det har vänt för dem. Roligt när det går bra! 


Läktaren var lite dum då man knappt såg något när man satt ner. Leah var lite för kort för att kunna stå upp och se. Tills hon kom på att hon kunde låna mina skor med 8 cm platå. Då kunde hon stå och se matchen bra hon med. 

Det var kväll innan vi var hemma igen. Trötta allihopa. Till middag gjorde Pontus rösti som var aå god! Enkelt men väldigt gott. 


Jag slog på stort och bakade en kladdkaka som vi kunde ha till melodifestivalen. Den blev klar precis när det skulle börja. 


Då upptäckte jag att jag råkat ha i bakpulver istället för vaniljpulver i kakan... vad kul när det går bra när man försöker anstränga sig lite trots att man är trött. Och nej kakan gick inte att äta. 



//Sofie 

Inga kommentarer: